Název | Množství a jednotka |
---|---|
jablka | 3 ks |
polohrubá mouka | 300 g |
mléko | 500 ml |
vejce | 2 ks |
cukr krupice | 1 lžíce |
sůl | špetka |
zavařenina | |
zakysaná smetana | 1 ks |
skořicový cukr | 1 ks |
olej na smažení |
Postup: S dostatečným předstihem si vytáhneme z lednice máslo. Připravíme si dvě... zobrazit recept
Postup: Gothajský salám (vcelku) nakrájíme na silnější, asi 1,5 cm plátky. Do každého... zobrazit recept
Postup: Nejprve si uvaříme pudink ze 1/4 litru mléka, jednoho pudinkového prášku a cca... zobrazit recept
Postup: Mořskou štiku očistíme a opatrně zbavíme páteře – ostrým nožem lehce... zobrazit recept
Postup: Dýni oloupeme, ostrou lžící odstraníme pořádně semena, nakrájíme na menší... zobrazit recept
Restaurace penzionu Sluníčko je nekuřácká a nabízí kvalitní kuchyni plnou...